Haluamme yllättää.

Yrityksemme tausta on vahva ja monipuolinen. Kahden naisyrittäjän lisäksi me työllistämme useita suunnittelijoita, kaavoittajia ja ompelijoita, jotka kaikki tuovat oman osaamisensa ja luovuutensa yrityksemme palvelukseen.

Valmistamamme vaate ei ole pelkästään suunnittelua, vaan myös siihen liittyy siis kaavoitusta, mitoitusta, useita protoja, ja tietenkin satoja hikipisaroita, jotta valmis tuote on varmasti hyvä. Tämä takaa laadukkaan lopputuloksen ja asiakkaidemme tyytyväisyyden. Kaikki suunnittelu, mitoitus ja kaavoitus tehdään Suomessa.

Lisäksi meillä on oma myyntiedustaja Suomessa, joka huolehtii siitä, että tuotteemme voidaan esitellä huolella ja ammattitaitoisesti. Tällainen paikallinen läsnäolo auttaa meitä ymmärtämään paremmin suomalaisten asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Kuuntelemme aina asiakkaiden toiveita.

Olemme ylpeitä yrityksemme taustasta ja siitä, miten se mahdollistaa meille laadukkaiden vaatteiden valmistamisen sekä hyvän asiakaspalvelun tarjoamisen.

Kestävät vaatteet.

Haluamme valmistaa vaatteita kaikille! Suomalainen suunnittelu ja suomalainen valmistaja tarjoaa vaatteita niin arkeen kuin juhlaan ja hyvän mielen asusteita. Meillä on oma Basic-mallisto sekä uuden sukupolven Muumivaatteet, mitkä tuovat iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Joka mallisto tuo jotain uutta.

Vaatemallistomme päivittyvät kaksi kertaa vuodessa, joten valikoimasta löytyy aina ajankohtaisia vaihtoehtoja. Pyrimme kuitenkin valmistamaan ajattomia vaatteita, ja monesti eri mallistojen vaatteet sopivat yhteen. Vaikka kesän vaatteiden ennakkomyynti on päättynyt, voit vielä löytää kesän '24 malliston vaatteita omaan valikoimaan. Kirjaudu tukkukauppaan tai hae jälleenmyyjäksi. Tällä hetkellä myymme syksyä '24 ja jouluun hauskoja koko perheen yö- ja oleskeluvaatteita

.

Vastuullinen valinta on sinun.

Meille on erittäin tärkeä mainita, että nämä vaatteet valmistetaan vastuullisesti. Suomalainen mitoitus takaa hyvän istuvuuden ja laadukkaat materiaalit kestävät käyttöä pitkään. Meidän tuotteitamme tehdään Suomessa, Kiinassa ja Intiassa mutta jokaisen tehtaan olemme itse todenneet ja joiden läpinäkyvän ketjun voimme aina avata asiakkaillemme.

Kiitos suomalaiselle suunnittelulle ja vastuulliselle valmistajalle - nyt voimme pukeutua tyylikkäästi ja mukavasti jokaiseen tilanteeseen!

Jos vielä et vakuutu tuotteistamme, laita mallipyyntö ja kuvastopyyntö osoitteeseen info@kioma.fi tai hae suoraan jälleenmyyjäksi. Tutustumme yritykseesi ja kun olemme hyväksyneet sinut, saat omat käyttäjätunnukset tukkukauppaamme, joilla voit tilata joko ennakkoon tai täydentää varastoasi. Ennakoissa myönnämme vaihtelevan ennakkoalen. Näet aina ajantasaisen varastosaldomme. Mikäli haluat suoraan esittelyn tuotteistamme, ota yhteyttä tomi@kioma.fi.

Kiitos ajastasi ja tervetuloa KiOman -tiimiin!

.